Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

CCO luidt het nieuwe jaar in

19 januari 2024

In een mooie winterse setting bij de Jongens van Outdoor in Appelscha konden we elkaar dit jaar een gelukkig nieuwjaar wensen. Wit buiten, warm binnen.
 

Na een toespraak van onze voorzitter Jarno Graafstra nam burgemeester Jack Werkman het stokje over.

Als zeer benaderbare burgervader sprak hij de ondernemers toe. Hij gaf aan dat de deur openstaat op het gemeentehuis (bij wijze van spreken, we blijven duurzaam:-) en dat hij ook graag ingaat op uitnodigingen voor een bedrijfsbezichtiging. Zo was hij onlangs nog bij Boonstra Transport, Warehousing & Logistics en bij de dansschool van Clarette & Léon. Daarna hebben we met elkaar het glas geheven op een voorspoedig 2024 en werden we verzocht onze jassen aan te doen.

Eenmaal buiten wisten we weer dat het frisjes was. Door de sneeuw, met een opkomende maan, liepen we door het bos en kwamen zo aan bij ons voorgerecht. Vervolgens op zoek naar ons volgende gerecht en tenslotte het hoofdgerecht, alles tot in de perfectie bereid door de Hildenberg (met dank Johan).

Na een klein uurtje kwamen we weer bij de Jongens van Outdoor aan waar ons een heerlijk dessert stond te wachten. We kunnen niet alleen terugkijken op mooie gesprekken, maar ook op een geweldige opkomst en gezellige ondernemers die elkaar (steeds meer) weten te vinden. Dat smaakt naar meer…. voor komend jaar.