Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

‘Laten we het cadeau met z’n allen uitpakken’

Oosterwolde – Het Biosintrum, het kloppend hart van de biobased economy in de gemeente, staat. Het is nu tijd om het cadeau uit te pakken. Laten we dat met z’n allen doen en er veel gebruik van gaan maken. Zo luidde de oproep van Wybe Iedema, de voorzitter van de Commerciële Club van Ooststellingwerf (CCO).

CCO nieuwsjaarsreceptie 2019

Bezoek Europese Culturele Hoofdstad Leeuwarden met CCO, CCW en OKO

Met ruim 60 leden van de Ondernemerskring Opsterland, de Commerciële Club Weststellingwerf en de Commerciële Club Ooststellingwerf hebben we woensdagmiddag 10 oktober een bezoek gebracht aan de Culturele Hoofdstad Leeuwarden.

Tekst en foto's: InVo media - Henk Vondeling

Wybe Iedema neemt CCO voorzittershamer over van Ale Kort

Bestuurswissel Commerciële Club Ooststellingwerf telt drie nieuwe leden

Elsloo – Wybe Iedema heeft maandagavond binnen het bestuur van de Commerciële Club Ooststellingwerf (CCO) de voorzittershamer overgenomen van Ale Kort. De laatstgenoemde zat twaalf jaar in het bestuur, waarvan drie jaar als voorzitter.

Boonstra Transport behaalt TAPA TSR 1 certificering

Sinds 4 januari is Boonstra Transport uit het Friese Haulerwijk TAPA TSR1 gecertificeerd. Met deze certificering is Boonstra de enige vervoerder in Noord-Nederland die aan deze strenge internationale eisen voor beveiligd vervoer voldoet.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Zaterdag 6 januari hadden we onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst bij restaurant De Lindehoeve in Appelscha.

Het was een goedbezochte en vooral een prettige en gezellige middag en avond. De voorzitter schetste dat we momenteel middenin een aantal grote transities zitten waarbij de huidige maatschappelijke en economische verhoudingen radicaal zullen wijzigen.