Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

JB Besturingstechniek opent derde vestiging

Naast de vestigingen in Oosterwolde en Oldenzaal heeft JB Besturingstechniek per 1 november een derde vestiging geopend aan de Zeefbaan 20E te Winschoten.
JB pand Winschoten
JB Besturingstechniek is actief in de industriële automatisering en richt zich met name op bedrijven die actief zijn in het ontwerpen en bouwen van (speciaal) machines. Hier ontwerpt, bouwt, programmeert en installeert JB Besturingstechniek de besturingen voor. De mensen van JB Besturingstechniek stellen deze besturingen waar ook ter wereld in bedrijf.

JB Besturingstechniek behoort tot de Silva Groep. Een groeiend familie bedrijf in 1993 opgericht en nog steeds geleid door het ondernemers echtpaar Jan en Marjan Bos. Voor de groep van bedrijven die onder de Silva Groep valt, werken zo’n 50 hoog opgeleide mensen. De bedrijven die onder de Silva Groep vallen kenmerken zich door de bijzondere organisatie structuur en cultuur; zelfsturende teams waarbij de individuele werknemer een hoge mate van verantwoordelijkheid heeft. Hierdoor zijn bedrijven ontstaan met zeer betrokken, ondernemende werknemers waardoor men in de praktijk zeer snel kan schakelen. Een must in de dynamische wereld van de machinebouw en procesindustrie.

JB besturingstechniek kenmerkt zich verder vanwege haar innovatieve karakter en denkt mee in de ontwikkeling van besturingen voor nieuwe machines. JB Besturingstechniek heeft niet alleen specialistische kennis op het gebied van PLC-, Industriële PC’s, HMI’s en SCADA systemen maar ook van vision technologie. Verschillende voorbeelden daarvan zijn te vinden op de site: www.jbbesturingstechniek.nl.

Vanuit de nieuwe vestiging kan JB Besturingstechniek haar klanten in het oosten van Groningen beter bedienen en verwacht men in die regio ook een nieuwe aanwas van klanten.