Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

CCO, CCW en OKO ontmoeten elkaar bij VHC Actifood

22 februari 2023

Mede vanwege corona was het even geleden, maar de commerciële clubs van Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland hebben deze week weer een gezamenlijke bijeenkomst gehouden.

CCO bijeenkomst 22 02 23 4

Met zo’n negentig leden was de opkomst groot. Ze werden ontvangen bij VHC Actifood in Oosterwolde.

De drie clubs hielden in 2018 voor de laatste keer samen een bijeenkomst. De hoogste tijd dus om de draad weer op te pakken, want dergelijke samenkomsten leveren altijd weer waardevolle contacten op.

Gastheer van de avond was VHC Actifood. In de prachtige ontvangstruimte aan de Waardeel 12 werd gestart met een walking diner. Het gaf de aanwezigen de gelegenheid om onder het genot van allerlei heerlijke culinaire hapjes met elkaar bij te praten.

Vervolgens stond er een rondleiding op het programma. Onder leiding van Koenraad Winter, Raymond Haisma, Alex Mols en Edwin Bokkers kregen de gasten een uitgebreid kijkje achter de schermen. VHC Actifood is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel met een breed assortiment (zo’n 60.000 producten!). Daarbij is er veel oog voor service en innovatie. Een prachtige, inspirerende onderneming.

CCO bijeenkomst 22 02 23 3CCO bijeenkomst 22 02 23 5CCO bijeenkomst 22 02 23 6

Na afloop was er tijdens een borrel nog uitgebreid de tijd om na te praten. Gezien het succes van de bijeenkomst, is het streven om volgend jaar zeker weer een gezamenlijke avond te houden.

123