Commerciele Club Ooststellingwerf
Commerciele Club Ooststellingwerf
 

ale-kort

Ale Kort

Naam bedrijf: Personenvervoer Kort B.V.
Functie:  
Adres: Venekoterweg 42
Postcode + woonplaats: 8431 HH Oosterwolde
Postadres:  
Postcode + woonplaats:  
Telefoonnummer: 0516 42 22 22
Telefoonnummer rechtstreeks:  
Mobiel nummer: 06 46 04 85 30
     
E-mailadres algemeen:
E-mailadres rechtstreeks:
Website: www.taxikort.nl
  twitter-icoon  icon-youtube
 

Met de groei van personenvervoer Kort -van 9 naar bijna 40 voertuigen, van 9 medewerkers naar ruim 70- en allerlei nieuwe vervoerssoorten, nam de complexiteit van het personenvervoer ook toe. Het contractvervoer heeft zich sterk uitgebreid en vormt nog steeds het grootste gedeelte van onze bedrijfsactiviteiten. Daarnaast rijden we -in verschillende vervoerssystemen en met uiteenlopend materieel (taxi's, speciale rolstoelvoertuigen, minibussen en toerbussen)- veel mensen met mobiliteitsbeperkingen, verzorgen we aanvullend en regulier openbaar vervoer en werken we operationeel nauw samen met onze partners in het samenwerkingsverband Flexitax. Tenslotte bieden we ook busvervoer en verhuren we auto's zonder chauffeur."

"Vooral in het contractvervoer luistert het met de planning en de uitvoering van het personenvervoer héél nauw en heb je goed opgeleide, servicegerichte mensen nodig. Mensen die goed om kunnen gaan met een groep die soms wat extra aandacht nodig heeft. Gelukkig hebben we die medewerkers. En die extra aandacht voor de klant is gebleven."

Bezoek Culturele Hoofdstad Leeuwarden

Met ruim 60 leden van de Ondernemerskring Opsterland, de Commerciële Club Weststellingwerf en de Commerciële Club Ooststellingwerf hebben we woensdagmiddag 10 oktober een bezoek gebracht aan de Culturele Hoofdstad Leeuwarden.

Stadswandeling Leeuwarden CCO Keramiekmuseum

lees verder

JB Besturingstechniek opent derde vestiging

Naast de vestigingen in Oosterwolde en Oldenzaal heeft JB Besturingstechniek per 1 november een derde vestiging geopend aan de Zeefbaan 20E te Winschoten.

JB pand Winschoten

lees verder bruin

Uitbreiding Eisenga

Eisenga

Kaasgroothandel Eisenga Kaas is vrijdag 4 september begonnen met de uitbreiding van het pand, gevestigd aan het industrieterrein Venekoten in Oosterwolde.

Het familiebedrijf, dat dit jaar zijn 117e verjaardag viert, is de laatste jaren onder leiding van de vijfde generatie Henk en Ruud Eisenga gestaag gegroeid en toe aan een groter onderkomen.

Burgermeester Harry Oosterman sloeg de eerste paal.

lees-verder-bruin

 

Toekomstvisie CCO
2018-2022

Op donderdag 29 maart 2018 heeft het bestuur van de CCO tijdens de installatie van de nieuwe gemeenteraad van Ooststellingwerf haar Toekomstvisie 2018-2022 uitgereikt aan de raadsleden.

Een gezonde economische ontwikkeling is een voorwaarde voor een goed woon- en leefklimaat in de gemeente Ooststellingwerf. Wonen en werken in een prachtige omgeving, goede bereikbaarheid, een gezond bedrijfsleven en een ondernemende gemeente zijn de bouwstenen voor het beleid in de komende bestuursperiode. 

CCO Toekomstvisie 2018 2022

button-download

Boonstra Transport behaalt TAPA TSR 1 certificering

Sinds 4 januari is Boonstra Transport uit het Friese Haulerwijk TAPA TSR1 gecertificeerd. Met deze certificering is Boonstra de enige vervoerder in Noord-Nederland die aan deze strenge internationale eisen voor beveiligd vervoer voldoet.

Boonstra Secured Logistics

lees verder

Beleving en samenwerking

Bezoek Bosbergtoren

Het is koud. Ik loop langzaam met behulp van het licht van een zaklantaarn de heuvel van de Bosberg op. Boven op de zandberg staat de nieuwe Bosbergtoren, voorheen de Belvedère van Appelscha. Een prachtig bouwsel van staal dat doet denken aan een boom en mooi opgaat in het landschap. Met mijn kaartje open ik de toegang en stap in de lift die me in een wip naar boven brengt.

Er gaat een nieuwe wereld voor me open: een prachtig uitzicht, al is het donker en gloort er nog licht aan de horizon van de zon die een half uur geleden is ondergegaan.

Appelscha Bosbergtoren

lees verder bruin

Collectieve beveiliging bedrijfsterreinen in Ooststellingwerf

Op 17 maart 2014 heeft een collectief van deelnemers besloten om de gezamenlijke surveillanceactiviteiten in Ooststellingwerf onder te brengen in de 'Deelnemersvereniging beveiliging bedrijfsterreinen Ooststellingwerf', afgekort 'DbbO'.


lees-verder-bruin